Litt om alt!

15. november 2014

Tannbleking med LED-lys

Tannbleking med LED-lys


De vanligste metodene for å få hvite tenner er ved bruk av en skinne som former seg etter tennene dine og deretter påføres en gel, eller ved bruk av tannblekestrips.

Slike produkter finnes både for hjemmebruk og hos profesjonelle tannleger, men i moderne tid har man sett et annet alternativ som stadig blir mer populært på det norske markedet.

Og det er å bleke tennene ved bruk av et LED-lys, gjennom et innovativt produkt fra NightBright. Det har i mange år vært det mest solgte tannblekingsproduktet i USA, og har følgelig inntatt det norske markedet med storm. Men er det egentlig noen fordeler med å benytte en slik tannblekningsteknologi fremfor de mer tradisjonelle? Les videre for å finne ut mer om alle fordelene med å benytte tannbleking hjemme med LED-lys.

Slik fungerer tannbleking med NightBright

Mens andre produkter som skinner og tannblekestrips er laget like mye for bruk hos tannleger som for hjemmebruk, så er tannblekingsproduktet fra NightBright med LED-lys spesiallaget for å brukes hjemme. Det er såpass enkelt at det umulig kan misforstås, og gir samtidig kanskje de aller beste resultatene.

Den største fordelen med å benytte en slik teknologi er at resultatet kommer langt kjappere enn ved tradisjonell behandling. Tidligere var det kun tannleger som kunne tilby deg såpass hvite tenner på like kort tid!

beste-tannbleking-hjemme2

Med produktet fra NightBright kan du få opptil åtte nyanser lysere tenner etter 4 til 8 dagers bruk, der man foretar en behandling om dagen. I pakken får man en gel som skal påføres tennene, og et lite blått LED-lys som skal forskynde prosessen. Det er sistnevnte som er nøkkelordet her, og årsaken til at mange velger nettopp dette produktet.

Det er naturligvis hundre prosent trygt, og gir meget gode resultater. Det anbefales at man bruker tannbleking fra NightBright i inntil to uker for det beste resultatet, og det holder med en behandling på 15 til 30 minutter om dagen.

Fordeler med LED-lys og tannbleking

Den umiddelbare fordelen med tannbleking via LED-lys og NightBright er at det går fort. Man smører på gelen på 30 sekunder, og følgelig kan man gjøre noe helt annet mens LED-lyset gjør jobben i munnen. Teknologien gjør dessuten at du ser resultatet av de hvite tennene langt raskere.

Det er også en av de enkleste og tryggeste metodene for hjemmebleking av tenner som finnes i dag – og ikke minst må prisen kunne trekkes frem som en fordel. Det er nemlig en av de billigste måtene å få hvite tenner på som finnes i dag!

Om NightBright og trygghet med produktet

Tannblekingssettene fra NightBright er ikke de eneste som benytter seg av en LED-lysteknologi, men definitivt den mest populære. Det er også helt trygt å bruke produktet, og det har naturligvis blitt testet omfattende igjennom mange år.

Tilbakemeldingene fra forbrukerne har også vært gode, og selskapet bak produktet har naturligvis de sertifiseringene som er nødvendig for å drive med utvikling av slike produkter.

Vi skjønner godt at du ikke vil putte hva som helst i munnen, men dersom du fortsatt ikke er overbevist om at tannbleking via LED-lys er en trygg måte å få hvitere tenner på, så anbefaler vi at du leser andres meninger om NightBright.

Det er ikke uten grunn til at dette er et av de mest populære produktene i nettbutikken vår – og fornøyde kunder kommer ikke av seg selv. Har du tidligere prøvd de mer tradisjonelle metodene for å få hvitere tenner, men uten resultat, så anbefaler vi at du gir NightBright en sjanse.