Litt om alt!

19. desember 2019

Brazilian Buttlift erstatter silikonbryster

I Norge er det stadig større etterspørsel etter dette kosmetiske inngrepet, også populært kalt rumpeløft. Vi påvirkes daglig av sosiale medier og det siste tiåret er dette blitt spesielt tydelig da sosiale medier ikke lengre er en del av livet. For mange er det selve livet. Man oppdateres på nyheter, kommuniserer med mennesker og orienteres om hva og ikke minst hvem som er populær.

Brazilian Buttlift

Kjendiser kommer tett inn på livet vårt og vi følger dem daglig gjennom blant annet instagram, facebook og youtube.

Mange kjendiser er kjente på grunn av for eksempel rumpa slik Kim Kardashian er. Jenter og kvinner i alle aldre ønsker seg den samme struttende bakdelen som hun har. Det er ikke lenger silikonpupper i fronten vi higer etter, men hvordan baken fyller ut buksen.

Hvordan få den rumpen man ønsker seg

Markedet plukker raskt opp hva som er populært og er kanskje også med på å skape en etterspørsel. Designere promoterer jeans og tightser som skal hjelpe til med å forme rumpen.  Nye klesmerker dukker opp og lover deg en bakdel lik Kims. Andre ting man kan kjøpe er alt fra kremer, treningsutstyr, tilskudd, ulike innlegg for å nevne noe.

rumpeløft

Det eneste som kan kjøpes for penger og som garantert gir oss en struttende rumpe er Brazilian buttlift. Det kan gjøres med implantater eller på den naturlige måten med ens eget fett som flyttes fra et annet område på kroppen til rumpen. Ved å transplantere fettceller fra et sted man har en uønsket stor mengde, får man en ekstra bonus. Dette er figurforming og resultatet blir bedre ved at for eksempel midjen blir smalere, mens rumpen forstørres.

Hvem tar Brazilian buttlift?

Noen som oppsøker klinikker for å få gjort dette er absolutt påvirket av kjendiser og sosiale medier. De ønsker inngrepet fordi det er det som er idealet. Men det er mange som også ønsker det på grunn av naturlige årsaker.

Brazilian Buttlift Rumpeløft

  • Etter vektnedgang er rumpen naturlig blitt slapp og huden henger. Mange som går ned mange kilo har også ofte mye overflødig hud.
  • Etter en eller flere graviditeter kan rumpen forandres slik resten av kroppen.
  • Noen er født med flat rumpe og i noen tilfeller «innover» rumpe. Dette gjelder både menn og kvinner.
  • Noen ønsker å justere på usymmetrisk rumpe slik mange justerer ulike bryster.

I Norge har vi nå flere gode anerkjente klinikker som tilbyr dette kosmetiske inngrepet. Er man nysgjerrig kan man alltids be om en konsultasjon og slik få mer informasjon. Det er alltid lurt å gjøre grundig research før man gjennomgår en kosmetisk operasjon, uansett hvor på kroppen det er.